top of page

Consulten en tarieven

Online borstvoeding voorlichting 25 euro per stel  (1,5-2 uur)

Voor veel zwangeren is het fijn om tussen week 32-36 van je zwangerschap informatie te krijgen over borstvoeding. Door je (samen met je partner) voor te bereiden op wat er komen gaat na de bevalling heb je al veel kennis in huis en zal de start van de borstvoeding beter verlopen.  Het helpt als je weet hoe je de borstvoeding op gang kunt brengen en hoe je pijnklachten kunt voorkomen. Meld je aan door een mail te sturen naar info@mariavanstarkenburg.com en ik stuur je dan een betaal-link toe. Als deze is betaald krijg je op de dag van de zoom voorlichting een link waarmee je kunt deelnemen. 

Data online voorlichting: ​​​​

  • dinsdagavond 9 januari 2024 19:30-21:30

  • dinsdagavond 27 februari 2024 19:30-21:30

  • dinsdagavond 2 april 2024 19:30-21:30

  • dinsdagavond 21 mei 2024 19:30-21:30

  • dinsdagavond 9 juli 2024 19:30-21:30

  • dinsdagavond 3 september 19:30-21:30

Zwangerschapsconsult. 60 euro (1 uur) per zoom

Heb je vragen of misschien wel twijfels over het geven van borstvoeding? Wil je gewoon optimaal voorbereid zijn op het voeden van je kindje?  Tijdens dit consult bespreek ik samen met jou en eventueel je partner alles wat je moet weten voor een goede start. Ook bij bijzonderheden, zoals een geplande keizersnede, een tweeling, medicijngebruik, een borstoperatie, of als je bij een eerder kindje problemen met het voeden hebt ervaren dan kan een zwangerschapsconsult voor jou een uitkomst zijn.

Consult na de bevalling  130 euro (1,5 uur)

Tijdens dit consult kom ik bij je aan huis  en is er uitgebreid tijd om jouw vraag of probleem te bespreken. Indien nodig beoordeel ik de mondanatomie van je kindje en doe ik ook een borstonderzoek. Graag kijk ik een borstvoeding met je mee. Daarna bespreken we welk plan op dit moment bij jullie past. Na afloop ontvang je per mail een verslag met mijn observaties en een samenvatting van het plan dat we samen hebben gemaakt. Dit consult is inclusief een opvolgmoment per telefoon of Whatsapp in de eerste twee weken na het consult. 

 

 

 

 

 

Mailconsult  20 euro

Vragen waarbij geen observaties van de moeder en/of je baby noodzakelijk zijn, kunnen soms via de mail beantwoord worden. (bijvoorbeeld vragen over medicatie en borstvoeding).

Vergoeding zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. De factuur, die je per mail ontvangt, betaal je altijd rechtstreeks aan mij. Deze dien je vervolgens in bij je zorgverzekeraar. Let op: enkele zorgverzekeraars vereisen een verwijzing van huisarts of verloskundige.

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige

Vervolg consult 90 euro (75 min)

 

Meestal volstaat een lactatiekundig consult inclusief het daarbij behorende opvolgmoment om een bepaalde vraag of een bepaald probleem op te lossen. Blijkt je probleem toch gecompliceerder, of heb je een nieuwe vraag, plan dan een vervolgconsult. 

Telefonisch consult. 10 euro per 10 minuten

Een telefonisch consult is handig voor antwoord op kortere vragen en vragen waarbij het niet nodig is dat jij en/of je baby gezien worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om vragen over kolven, slapen, dag-/nacht ritme, weer gaan werken en korte vragen over vaste voeding en bijvoeding.

bottom of page