Consulten en tarieven

Begeleiding bij borstvoeding en COVID-19

Vanaf 3 maart 2021 mag ik weer op pad als lactatiekundige! En kan ik dus weer bij jullie thuis hulp bieden bij voedingsproblemen. Als jullie liever geen fysiek consult willen, kan er online wel heel veel! Bel, app, mail me gerust met vragen, ik sta heel graag voor jullie klaar!


 

Zwangerschapsconsult. 60 euro (1 uur)

Heb je vragen of misschien wel twijfels over het geven van borstvoeding? Wil je gewoon optimaal voorbereid zijn op het voeden van je kindje? Plan dan een zwangerschapsconsult in. Tijdens dit consult bespreek ik samen met jou en eventueel je partner alles wat je moet weten voor een goede start. Ook bij bijzonderheden, zoals een geplande keizersnede, een tweeling, medicijngebruik, een borstoperatie, of als je bij een eerder kindje problemen met het voeden hebt ervaren dan kan een zwangerschapsconsult voor jou een uitkomst zijn.

Consult na de bevalling  130 euro (1,5 uur)

Tijdens dit consult kom ik bij je aan huis  en is er uitgebreid tijd om jouw vraag of probleem te bespreken. Indien nodig beoordeel ik de mondanatomie van je kindje en doe ik ook een borstonderzoek. Graag kijk ik een borstvoeding met je mee. Daarna bespreken we welk plan op dit moment bij jullie past. Na afloop ontvang je per mail een verslag met mijn observaties en een samenvatting van het plan dat we samen hebben gemaakt. Dit consult is inclusief een opvolgmoment per telefoon of Whatsapp. 

Vervolg consult 90 euro (75 min)

 

Meestal volstaat een lactatiekundig consult inclusief het daarbij behorende opvolgmoment om een bepaalde vraag of een bepaald probleem op te lossen. Blijkt je probleem toch gecompliceerder, of heb je een nieuwe vraag, plan dan een vervolgconsult. 

 

Telefonsich consult. 10 euro per 10 minuten

Een telefonisch consult is handig voor antwoord op kortere vragen en vragen waarbij het niet nodig is dat jij en/of je baby gezien worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om vragen over kolven, slapen, dag-/nacht ritme, weer gaan werken en korte vragen over vaste voeding en bijvoeding.

Mailconsult  20 euro

Vragen waarbij geen observaties van de moeder en/of je baby noodzakelijk zijn, kunnen soms via de mail beantwoord worden. (bijvoorbeeld vragen over medicatie en borstvoeding).

Vergoeding zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. De factuur, die je per mail ontvangt, betaal je altijd rechtstreeks aan mij. Deze dien je vervolgens in bij je zorgverzekeraar. Let op: enkele zorgverzekeraars vereisen een verwijzing van huisarts of verloskundige.

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige

© 2020 Maria van Starkenburg

+31614778662

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now