top of page

Over mij

E0E73E25-0D77-4A68-900A-A8A5D45A1F0D.jpeg

Samen met mijn man en drie zoons woon ik in Hilversum

Ik ben jaren werkzaam geweest als specialistisch verpleegkundige op de verloskamers in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis locatie Oost. Ongelofelijk intensief en mooi werk. De zorg rondom de zwangerschap, tijdens de baring en in de kraamdagen zijn heel speciaal en heb dat met veel plezier gedaan. 

Daarna ben ik ruim drie jaar werkzaam geweest als jeugdverpleegkundige bij het Ouder en Kind Team Amsterdam. Heel fijn om de baby en de ouders tijdens een wat langere periode te zien en begeleiden. 

 

Zowel in mijn werk als specialistisch verpleegkundige  en jeugdverpleegkundige trok mij de begeleiding rondom het geven van borstvoeding.  Omdat ik eigenlijk te weinig kennis had om de juiste begeleiding aan ouders te geven, heb ik me op dat gebied verder geschoold. In september 2018 ben ik aan de opleiding Lactatiekunde aan de NCLO in Almere begonnen en in december 2019 heb ik deze afgerond. Ik ben nu IBCLC gecertificeerd lactatiekundige, dat staat voor International Board Certified Lactation Consultant.

In oktober 2019 ben ik gestart als kraamverpleegkundige bij verloskundigen Vida in Amsterdam Zuid-oost. Voor cliënten van Vida geef ik eenmaal per zes weken online  borstvoedingsvoorlichting.

Daarnaast werk ik als vrijgevestigd lactatiekundige IBCLC. Eenmaal per maand geef ik borstvoedingsvoorlichting aan de cliënten van Witsenkade verloskundigen

bottom of page